2020 OKRV editie 18

De OKRV wordt 18 en we zijn blij dat we rijden!

Maar natuurlijk wel klassiek. In 1984 kwam ook het legendarische reclametypetje van BOVAG, Beun de Haas, uit. Beun de Haas, gespeeld in het spotje door acteur Maarten Spanjer, werd een regelrecht begrip. Tot in de negentiger jaren waren de spotjes op televisie en radio veelvuldig te horen. De populariteit was zo groot, dat 27 jaar later een remake kwam met dezelfde Maarten Spanjer om de aandacht te vestigen op de toen in opkomst komende digitale verkoop platforms.

Het comité OKRV 2020 was er dit jaar snel uit: 18! – blij dat ik rij  Dit wordt het thema voor de OKRV 2020 editie en de themavoertuigen en we  hadden zelfs al snel een pauzeplaats. Dit laatste moet nu in werking gezet worden, dus dat is nog even spannend! 

Wij zijn als klassieker rijders, destijds nog vanaf 18 jaar, begonnen met het behalen van ons rijbewijs. Daarom zien we graag ook wat klassieke lesauto’s deelnemen aan ons rijdend spektakel. Wie heeft of weet nog iemand met een klassieke lesauto? Laat het ons weten.


What’s in a name. We vragen in 2020 de Volvo P18 rijders om aan de OKRV deel te nemen als thema-auto van 2020. 10 Volvo P18 voertuigen kunnen maximaal deel nemen aan de OKRV.

Wij zijn al weer enthousiast aan de slag gegaan om de OKRV van 2020 weer te laten rijden. Blij dat we rijden!