De OKRV jubileert – en drie jubilarissen ook!

2017 kenmerkt het 15e jaar van de OKRV. Ontsproten als leuke toevoeging tijdens de feestelijke activiteiten op Koningsdag (toen nog Koninginnedag) “iets” te doen met klassieke voertuigen, warbij de start bij Kasteel Biljoen, een leuke rit en afsluiting in het Villapark de achterliggende gedachte was, als toevoeging op het raamprogramma van Velp voor Oranje.

 

Het bleek een schot in de roos: Nu, 15 jaar later, is het gemoedelijke gebleven en zijn de oorspronkelijke ingrediënten er als uitgangspunt nog steeds. Het evenement zelf is wel wat groter gegroeid. In het begin voor de Velpse deelnemers, maar nu geniet de OKRV zelfs landelijke bekendheid!

 

Dit kan natuurlijk niet zonder de inzet van het organiserend comité, waarvan in dit jubileumjaar drie comité leden ook al vanaf het allereerste moment betrokken zijn bij het OKRV fenomeen.  Tijdens de laatste bijeenkomst zijn daarom Jan Withaar, Hanneke Louwé – Visser  en Maarten Hulleman in de bloemen en het zonnetje gezet.

Zonder deze mensen zou de OKRV nooit uitgegroeid zijn tot wat het nu is. Maarten, Hanneke, Jan dank en op naar de volgende 15 jaar!