De Volharding en koffieklets met oldtimers, Velp

Herfst Koffieklets

Vlak voor de “ophokplicht willen we nog een koffieklets houden. Benzinegesprekken, koffie en thee doen de rest!

De Volharding en koffieklets met oldtimers, Velp

Op zondag 25 november 2018, tussen 11.00 uur en 13.00 uur organiseren de leden van de O.K.R.V. (Oranje Klassieker Rit Velp) in samenwerking met de Vrienden van het Gemaal de Volharding en de eigenaar van het gemaal de Gemeente Rheden, een koffieklets bij en rondom het gemaal de Volharding aan de Lathumseveerweg in Velp.

Hier kunnen eigenaars van oldtimers en klassiekers van minimaal 25 jaar en ouder (dus tot en met bouwjaar 1993) hun voertuig aan elkaar en aan het publiek voorstellen. Alle soorten voertuigen van 25 jaar en ouder zijn welkom, dus ook kleine vracht auto’s en busjes, tractoren, motoren, brommers en fietsen, alles wat onze gemeente in schuren en garages heeft staan! Laat maar komen!

We rijden geen rit maar parkeren de voertuigen alleen bij en rondom het gemaal. Na 30 november is de winterperiode binnen de overgangsregeling voor oldtimers. Dat betekent dat bezitters van benzinevoertuigen, die onder de regeling van 2017 vallen, vanaf 1 december tot 1 maart de weg niet weer op mogen. De oudere en de jongere klassiekers zien we dan ook graag op 25 november 2018 bij het gemaal de Volharding in Velp!