OKRV 2022 met aangepast dagprogramma

OKRV 2022 gaat met aangepast dagprogramma door.

 

Na 2 jaar gedwongen Corona pauze te hebben gehouden is het ons toch op de valreep gelukt om voor Koningsdag 2022 de vergunningen voor de Oranje Klassieker Rit Velp rond te krijgen.

Door de korte tijd die ons als organisatoren nog rest hebben we echter wel een aantal aanpassingen in de programmering doorgevoerd. Er is eenvoudigweg geen tijd meer om op zo’n korte termijn gedegen afspraken te maken met horeca uitbaters om grote groepen te ontvangen en dan ook nog het befaamde O.K.R.V. arrangement voor te schotelen.  We hebben deze optie voor de komende rit helaas moeten schrappen.

En er speelt nog een extra handicap mee: Vanaf 01 april  wordt de Posbank waar we traditiegetrouw een deel van de route langs laten open, voor al het gemotoriseerde verkeer gedurende zon- en feestdagen afgesloten.  Een treurig einde van een mooie traditie. Er worden daarom aanpassingen in de route opgenomen en ook wat ingekort.

We hebben elkaar al zo lang niet meer gezien waardoor we denken dat we meer tijd moeten uittrekken om iedereen weer eens lekker bij te laten praten en over en weer de wetenswaardigheden uit te wisselen en te genieten van al het moois dat we koesteren.

 Het kan en mag eindelijk weer, en we willen daarom wat langer op de van Spaenallee blijven. Uitgebreid kopje koffie met lekkers erbij, lekker kletsen en inrijden vanaf 13:00 uur. De start zal dan tegen 16:00 uur plaatsvinden.

Een beetje “back to basics” dit jaar – zoals in de beginjaren van de O.K.R.V. Met minder deelnemers (max 100 equipes) waardoor er meer ruimte voor het opstellen van het wagenpark is. Dit jaar ook geen Concours ‘d Elegance maar gewoon een gezellige rit zonder jury beoordeling. Na de rit is de afsluiting traditiegetrouw weer in Villapark in Velp rond 19:00 uur met muziek, een hapje en een drankje. Ijs- en drankbonnen zijn inclusief.

Voor iedere equipe zorgen we  voor een uitgebreide koffie met versnaperingen. Om hiervoor de inkoop in goede banen te leiden zijn we als organisatie ditmaal helaas genoodzaakt om jullie te verzoeken om na inschrijving vooraf het inschrijfgeld te voldoen. De kosten voor inschrijving per deelnemende equipe  bedraagt €15,-  en is dus inclusief de uitgebreide koffie.

Het bij de inschrijving opgegeven kenteken graag bij het betalingskenmerk vermelden zodat wij bij het inrijden van de van Spaenallee direct de controlelijsten kunnen afwerken.

Er kan dit jaar niet achteraf bij de organisatie betaald worden.  De betalingsgegevens staan vermeld op het digitale inschrijfformulier.

De inschrijving zal vanaf zondag  13 maart 2022 worden opengesteld.

Laten we er een leuk Blij dat ik weer Rij evenement van maken. We hopen iedereen in goede gezondheid op 27 april 2022 vanaf 13:00 uur te mogen verwelkomen!

  • inrijden vanaf 13:00 uur
  • Start Klassieker rit 16:00 uur
  • Aankomst Villapark rond 19:00 uur