Oranje Klassieker Rit 2019

 Inschrijven voor de Oranje Klassieker Rit Velp 2019

Vanaf 01 januari 2019 zal het traditiegetrouw vanaf 00:01 uur  weer mogelijk zijn om je in te schrijven voor de Oranje Klassieker Rit. De eerste vijf inschrijvingen zullen worden beloond met een eigen startnummer 1 t/m 5.

Voor de komende rit zijn we als organisatie nog aan het werk om het logo voor het thema vorm te geven, maar zodra deze fijngeslepen is wordt de juiste afbeelding als uiting op de website en Facebook geplaatst.


Motoren, auto’s, busjes en kleine vrachtauto’s van 25 jaar en ouder kunnen deelnemen. De OKRV vindt plaats op zaterdag 27 april 2019, tussen 13.00 uur en 20.00 uur. Kosten voor deelname bedragen €10,- per equipe. Deelname is beperkt tot 150 equipes. Start op de van Spaenallee bij kasteel Biljoen. Halverwege de route is er een gezamenlijk pauzemoment waarbij facultatief gebruik kan worden gemaakt van een speciaal samengesteld OKRV-arrangement voor de inwendige mens. Traditioneel worden route, eventuele opdrachten en pauzeplaats bij de start aan de deelnemers bekend gemaakt.  

Reglement voor deelname aan de Oranje Klassieker Rit Velp kunt u hier lezen

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Jan Withaar, bereikbaar via  pr@okrv.nl