Pauze locatie 18e editie O.K.R.V. bekend

Traditioneel houden we als O.K.R.V. de pauze locatie geheim tot aan het moment dat de routeboekjes worden uitgereikt. Echter de afgelopen ritten verliep de aankomst op de pauze plek en de service niet helemaal zoals we voor ogen hadden.
Daarnaast was ook niet altijd helder wat je als deelnemer mocht verwachten van het gebodene, en was de tijd vaak redelijk beperkt om even lekker te genieten. Om die redenen is de insteek voor 2020 aangepast.  We zijn niet voor niets al bijna volwassen aan het worden met 18, toch? 

 

Locatie: Watergoed Valburg

Tielsestraat 129, 6675 AC Valburg

We hebben voor deze 18e editie wat meer tijd ingeruimd op een prachtige locatie waar we kunnen genieten van een Live Cooking event en BBQ in een bijzonder sfeervolle omgeving, en waar zowel de parkeergelegenheid (ruim 500 parkeerplekken) als het O.K.R.V menu bij zal dragen aan een leuke onderbreking! 


Programma:

Bij aankomst op Watergoed worden we bij de brug van harte welkom geheten door een medewerker van Watergoed.

Vervolgens worden we verwezen naar de inschrijfbalie waar je een bandje kunt kopen voor het O.K.R.V. buffet á €18,50 en tevens is het hier mogelijk om consumptiemuntjes te kopen á €2,75 per stuk.

Hierna worden de deelnemers verwezen naar het terras (geheel overdekt) van de Kapschuur waar men kan genieten van de relaxte ambiance, en staat hier het buffet opgesteld inclusief Live Cooking vanaf de BBQ!


Het O.K.R.V. buffet bestaat uit een warm en koud gedeelte:

– speenvarken van ’t spit

– Kip Cajun style

– Puntzak Friet

– Broodje Hamburger / Vegaburger

– Coleslaw

– Brood met kruidenboter

– Wraps met eiersalade en kip

– Pastasalade


Consumptiemunten: op locatie en bij de inschrijfbalie te verkrijgen a €2,75 per stuk

– 1 munt = fris en bier

– 1,5 munt = wijn


Indicatief tijdschema:

Vanaf 16:00 uur aankomst en ontvangst deelnemers op Watergoed

Vanaf 16:15 uur opening buffet en Live Cooking

Vanaf 17:15 Vertrek tweede deel van de rit

Indien vrienden, familieleden uitzwaaiers etc. langs willen komen dan is hiervoor voldoende ruimte aanwezig. Mee eten kan onder dezelfde condities!  

Wij realiseren ons dat het prijsniveau iets boven de voorgaande edities uitkomt, maar gelet op de prijsontwikkelingen binnen de horeca is hier helaas niet aan te ontkomen. 

Wij wensen jullie alvast een gezellige en lekkere onderbreking tijdens deze 18e O.K.R.V editie!