OKRV 2024 – DE 20e OKRV!

 

Vrienden van de OKRV,

Zoals eerder gemeld bijgaand meer informatie over de jubileum editie van de Oranje Klassieker Rit

Het is een mijlpaal: voor de 20e maal alweer wordt de OKRV in 2024 georganiseerd tijdens de Koningsdag op zaterdag 27 april. En wat is er passender bij een jubileumeditie dan er iets speciaals van te maken…..

De OKRV 2024 jubileum editie is een OKRV 2.0 versie, waarbij we het ditmaal eenmalig geheel anders gaan doen. In tegenstelling tot voorgaande edities hebben we geen pauzeplek met een OKRV menu, en einde in het Villapark Velp, maar is gekozen voor een programma waarin we de catering zelf organiseren op het eindpunt  binnen de poorten van het Hooper museum in Arnhem.

Binnen het privé museum worden de deuren geopend voor de OKRV deelnemers waar een prachtige collectie automobielen op ons staan te wachten, maar waar we ook een gezellige pub hebben ingericht en we kunnen genieten van een heerlijke BBQ. De voertuigen kunnen ondertussen veilig binnen de museumpoort worden gestald, – wel zo’n prettig idee.


We hebben voor deze jubileum editie gekozen voor een all-in programma: Ontvangst met koffie / thee en wat lekkers, de rit zelf, toegang tot het museum en BBQ plus drankjes.


Om deze dag tot een succesvolle OKRV 2.0 te maken is de bovengrens op 50 deelnemende equipes gesteld. Op deze wijze is de parkeerruimte gewaarborgd én zijn de vergunningen voor dit aantal voertuigen afgegeven.

Door deze opzet is alleen mogelijk deel te nemen aan de OKRV 2.0 door je in te schrijven voor het gehele programma, dus alleen de rit zelf behoort in deze jubileum editie helaas niet tot de mogelijkheden!


Programma OKRV 2024 jubileumeditie

  • Inrijden vanaf 12:00 uur
  • Deelname badges en koffie/thee bij de inschrijfstand
  • Startschot toerrit vanaf 13:30 uur door Dhr. Heersink – kasteelheer van Biljoen
  • Aankomst Hooper museum rond 16:30 uur
  • Start avondprogramma 17:00 uur
  • Prijsuitreiking Concours d’Elegance 17:30 uur
  • Einde ??

De kosten voor het gehele programma bedragen €25,- per persoon all-in. Wij verzoeken jullie vriendelijk na inschrijving het totaalbedrag binnen 14 dagen over te maken op het rekeningnummer wat vermeld staat op het inschrijvingsformulier.

 

Het is NIET mogelijk om op de dag zelf te betalen. Dit in verband met de aanmaak van deelnamebadges / toegangsbewijzen.

Bij afmeldingen vanaf 24-04-2024 kan  er i.v.m. de organisatiekosten helaas geen restitutie meer plaatsvinden.

Indien er specifieke wensen zijn ten aanzien van bijvoorbeeld vegetarische maaltijden of allergieën graag dit na de inschrijving even doorgeven via o.k.r.v.15@gmail.com zodat we hier rekening mee kunnen houden.

We zien elkaar op 27 april 2024!